Bedrijfsruimte Te Huur in Weert


Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte in Weert? Kom dan eens kijken in “De Klaver” aan de St. Apolloniastraat 2a te Weert. Wij bieden op dit moment 1 bedrijfsruimte van 65 M2 te huur aan met kantoorbestemming.

Bedrijfsruimtes te Huur in Weert

De bedrijfsruimte is van alle gemakken voorzien en de service in “De Klaver” is perfect doordat de verhuurder van de bedrijfsruimte zelf ook in het bedrijfspand is gevestigd.

Bekijk aanbod huur kantoorruimtes

Over de bedrijfsruimtes in “De Klaver”

De klaver is gevestigd in het voormalige kinderdagverblijf en in 2013 volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een bedrijfspand met 5 kantoorruimtes. Ons bedrijfs/kantoorpand heeft een totaaloppervlakte van ± 510 M2. De bereikbaarheid van onze bedrijfsruimtes is zowel met de auto als busvervoer optimaal.
Lees meer over "De Klaver"

EEN KLEINE GREEP VAN DE VOORZIENINGEN BINNEN ONZE BEDRIJFSRUIMTES:

  • Alle bedrijfsruimtes zijn sinds 2016 voorzien van airco,
  • Er is een gezamenlijke kantine met moderne keuken en de afwas wordt door ons voor u geregeld,
  • Warme dranken zoals koffie, thee, cappuccino enz. is verkrijgbaar via onze gezamenlijke  koffiemachine,
  • Alle bedrijfsruimtes hebben de beschikking over 1 ruime parkeerplaats, de overige zijn beschikbaar voor onze bezoekers.

AFWERKING VAN DE BEDRIJFSRUIMTES:
Alle vloeren zijn voorzien van een moderne Marmoleum vloer en tevens is het gehele pand voorzien van vloerverwarming. Een moderne witte systeemplafonds met armaturen maken de bedrijfsruimtes helemaal af.

INFORMEER SNEL EN PLAN EEN VRIJBLIJVENDE BEZICHTIGING OP LOCATIE! (VOL=VOL)
Tel: 06 – 20 05 03 01 – E-mail: info@indeklaver.nl